YourTablet

Mijn nieuwe Nexus 5 was hier het goedkoopst, wat mij deed besluiten hem bij YourTablet te bestellen. Geen goed idee! Ik raad het dan ook iedereen af.

Op de site stond een levertijd van 3-5 dagen. Toen er maar niets kwam, heb ik ze gebeld en werd ik doorverbonden met iemand die "over vijf minuutjes" zou terugbellen. Na drie uur nog niks gehoord, nog een keer gebeld en opeens was de telefoon heel slecht leverbaar. "Daar had onze medewerker u van op de hoogte moeten stellen." Vervolgens heb ik de bestelling geannuleerd. Dat werd ter plekke gedaan en het geld zou binnen drie werkdagen teruggestort zijn.

Twee weken later had ik nog steeds geen rooie cent ontvangen. Nog maar eens gebeld en het geld was inderdaad nog niet teruggestort. Eerst kreeg ik te horen dat het vanwege een "technische storing" was, een minuut later werd het "een menselijke fout" genoemd. Nu weer te horen gekregen dat het geld binnen drie werkdagen op m'n rekening staat. Laten we het hopen!

Ik heb je een berichtje gestuurd met daarin mijn gegevens. Mocht het nog niet opgelost zijn dan verneem ik dat graag,

YourTablet

Scorekaart voor YourTablet