Ik heb u verteld dat de PC verdwenen is en jullie vermeldt dat jullie een onderzoek moesten instellen. Toen jullie dat gedaan hebben hebben wij daarna nog contact gehad. Na een week heb ik jullie gebeld en werd me verteld dat er een uitgebreid onderzoek moest worden gedaan. Dat ik daar niet op hoefde te wachten werd me ook beloofd er zou meteen een nieuwe PC worden besteld. Daar heb ik u nog voor terug gebeld en er wordt mij verteld dat de nieuwe PC die dag nog verzonden zou worden. Ik krijg geen track en tracé en geen nieuwe pc. Een paar dagen later denk ik ik ga maar eens bellen. En blijkt dus dat jullie op vakantie zijn. Ik had dus al geruime tijd voor jullie te horen kregen dat de PC gevonden was al de nieuwe in huis moeten hebben.
Als ik alle reviews terug lees hier, bij de consumentenbond(oude site) en zelfs bij ict waarborg, zegt het niet veel goeds over u. Tenzij iedereen die reviews schrijft het allemaal verkeerd zien. Op deze manier zult u de certificering nooit mogen redden voor ICT waarborg. Daar een van de punten is afspraak is afspraak.
Tevens heeft u het over ongemak. Volgens mij spreekt men over ongemak als eenschoen niet lekker zit. Als ik 2 maanden een PC kwijt ben is dat meer dan een ongemakkelijk iets. Ik kon geen belasting aangifte doen.
Liep een paar belangrijke projecten mis.
Heb een paar betaalde abonnementen die alleen toegankelijk zijn met mijn PC.
Heb enkele uren aan de telefoon gehangen met u.
Heb een half uur met postnl aan de telefoon gehangen via een veel te duur nummer.
Ongemakkelijk is het als je een paar euro aan kosten hebt.
Van dit geintje had ik zelf een nieuw moederbord kunnen kopen.
Tevens zitten we beide fout de review heb ik op 25 maart aangemaakt en toen had u de PC al in u bezit dus dan was hij de 21ste al gebracht en heeft u die 11 dagen nooit kunnen halen