Ik ging naar de winkel in Amsterdam voor een simpele VGA kabel omdat ik mijn laptop wilde aansluiten op een normaal beeldscherm. Komt die man aan met een verlepte tweedehands (DUIDELIJK zichtbaar) kabeltje en beweert dat hij 'nieuw' is (terwijl ik hem zelf net twee plastic kapjes van een andere, wel nieuwe, kabel zie afhalen en op 'mijn' kabel zie zetten). Ik zeg tegen hem: deze is niet nieuw (enkele van de pinnetjes waren zelfs verbogen), dus hier ga ik geen 10 euro voor betalen. Vervolgens wordt meneer heel boos en zegt dat hij niet langer wenst iets aan mij te verkopen, en dat 10 euro een goede prijs is. Meneer loopt weg en negeert mij volledig. Nadat ik (op een nette manier) gezegd had dat ik hem zeer klant onvriendelijk vind, zegt hij bovendien ook nog eens dat hij eigenlijk zijn eigen kabel wilde verkopen omdat hij mij 'blij' wilde maken omdat hij geen echte nieuwe meer had. Daarmee gaf hij dus toe me eerst te hebben voorgelogen met zijn 'nieuwe' kabel.
10 euro voor een nieuwe kabel had ik nog wel betaald, maar aangezien de goede man mij voorliegt en een tweedehands kabel probeert aan te smeren ben ik zeer ontevreden. Ik ga wel even naar de kringloop als ik een tweedehands wil (voor max 1 euro)
Afijn
Wat me ook opvalt uit de andere reviews is dat veel producten niet eens werken, en als je dan terugkomt krijg je dan wel een nieuw product, maar beter zou het zijn als de dingen gewoon werken. Het zou me niets verbazen als de defecte apparatuur vervolgens weer in de verkoop gaat. Nooit meer naar Overseas Computers dus.