Twee keer een DSLR gekocht. Werd netjes geholpen, de eerste keer kon ik ook een nette prijs afspreken. Laatste aankoop juni 2012. Kennis van nieuw model (toen) Canon EOS-650D was beperkt. Doorslaggevende reden om daar te kopen was dat hij het model wel (enkele) op voorraad had, terwijl andere plaatsen een onbekende levertijd hadden.
KlantenserviceEr is een terugroepactie op mijn camera/serienummer. Dat is garantie. Toen ik met mijn camera bij de winkel kwam kreeg ik te horen dat dit €19,95 verzend en behandelingskosten zou gaan kosten. Belachelijk. Burgerlijk wetboek art. 7 lid 21 is hier duidelijk over. Alleen verzendkosten naar de winkel zou bespreekbaar zijn, maar ik stond daar binnen in de winkel met camera. Daarna heb ik Canon DSP service center opgebeld. Camera wordt kosteloos opgehaald en thuisgebracht... Ik ben zeer teleurgesteld door de behandeling van de winkelier en zal niet snel terugkomen voor een volgende aankoop omdat juist service en advies redenen zijn om bij de vakfotowinkel te kopen.