MobielBereikbaar.nl

In het algemene erg tevreden over Mobielbereikbaar.nl. Kan zich qua service en snelheid meten met de grote jongens zoals Coolblue en Bol.com. Het hele proces van bestelling tot levering ging erg soepel en met name de uiterste besteltijd tot 22.30 uur i.c.m. gratis verzending is erg prettig.

Hierin is Mobielbereikbaar.nl ook gegroeid. Ik deed mijn eerste bestelling in september 2012, sindsdien blijven ze hun service verbeteren en luisteren ze graag naar de mening van de klant om hier vervolgens ook iets mee te doen.

Meer dan tevreden. Ik werd netjes op de hoogte gehouden van het pakketje en kreeg spoedig een orderbevestiging, betaalbevestiging en werd na verzending van het pakketje ook netjes geïnformeerd over de verzending en hoe ik dit kon volgen. Zoals gezegd, hierin kan Mobielbereikbaar.nl zich meten met de grote jongens.

Prima. Na ontvangst van het pakketje kreeg ik na verloop van tijd een nette e-mail met daarin de vraag of alles naar tevredenheid was verlopen. Hierin werd mij ook de mogelijkheid geboden om feedback hierop te geven.

Scorekaart voor MobielBereikbaar.nl