Hallo iedereen ik heb onlangs een galaxy s4 toestel gekocht omdat deze heel interessant was met de 100€cashback actie.
Maar ik vertrouwde de actie niet volledig en contacteerde phonephone en samsung meerdere malen om informatie te winnen rondom de actie.
Tot op een bepaald moment krijg ik antwoord van Samsung dat ik bij phonephone effectief de korting zal krijgen en phonephone beweert dat meerdere malen.
Ik bestel dus een telefoon en die komt de dag nadien keurig aan, maar die dag krijg ik ook een mail van Samsung dat ik helemaal geen recht heb op de actie van hun omdat phonephone niet meetelt als verkoper.
Op dat moment werd ik razend en voelde me enorm in de zak gezet.
Ik heb onmiddellijk phonephone moeten contacteren want ik zou men toestel niet daardoor.
Zij hebben me keurig geantwoord en zelf voorgesteld om alles zo origineel mogelijk te retouren en dan zou ik alle kosten terug krijgen gezonden door hun.
Zo gezegd zo gedaan, op 7/03 verzonden en op 8/03 is het geleverd bij phonephone.
Tot op 13/03 had ik nog niks van hun gehoord en heb zelf maar een mail gestuurd omdat ik vond dat ik de nodige tijd had gegeven.
Dezelfde dag kreeg ik nog antwoord dat het toestel was geleverd bij de buurman en dat ze onmiddellijk gingen storten, 5 minuten later stond het geld op men rekening.
Nadien heb ik hun nog gemaild dat ik dit voorval op tweakers.net ging zetten met een positieve aanbeveling en daar konden ze zich wel in vinden.
Mits dat ik er een klein beetje heb moeten achterlopen met mailen, vind ik ze zeker betrouwbaar en zal in de toekomst vermoedelijk wel bij hun nog toestellen kopen.
Www.phonephone.nl ZEKER aan te raden en bij vragen mail ze eens, antwoorden gebeurt erg vlot en snel.
Alles zat perfect verpakt, niks op aan te merken.
KlantenserviceHelemaal niks op aan te merken, eerlijke verkopers.
Ook na verkoop