Gameshop Twente

Ik heb Far Cry the Wild Expedition (Nieuw), Dirt 2 (Gebruikt) en Mercenaries 2 (Gebruikt) besteld. Het was 3 voor de prijs van 2 en Far Cry was bij deze webshop het goedkoopst.
De prijs voor andere spellen was ook prima, ook omdat Dirt 2 me niks heeft gekost.

Ik heb de spellen ontvangen waarbij alle 3 de spellen in een kartonnen doos zaten zonder opvulling.

De Far Cry spellen werken prima, omdat deze nieuw zijn. Dirt 2 werkt ook goed. Alleen Mercenaries 2 werkte eerst niet goed. Het duurde minimaal 15 minuten van de disc in en uit mijn xbox halen voordat mijn xbox hem fatsoenlijk kon lezen (Schoonmaken van disc en installeren ook geprobeerd). Vervolgens contact opgenomen met support via de mail waarop ik netjes antwoord kreeg dat ik het spel kon terug kon sturen, maar wel op eigen kosten.

Ik heb verder geen bevestiging ontvangen dat mijn spel was aangekomen of er een vervanged spel was opgestuurd

Uiteindelijk een nieuw (gebruikte) spel ontvangen en dit maal was de hoes een stuk meer beschadigt en zaten er ook duidelijkere krassen op het spel. Mijn xbox heeft nog steeds moeite om het spel te lezen, maar het gaat wel sneller dan eerst. Ook ondanks de krassen kon de disc opnieuw worden geinstalleerd. Ik heb besloten het spel niet weer terug te sturen, omdat een goedkooop spel zo aardig duur wordt.

Scorekaart voor Gameshop Twente