Schandalige klantbehandeling. Hebben me een compleet kletsverhaal verkocht over de compatibiliteit van een Onkyo soundbase. Toen die niet compatibel bleek vertikten ze het geld terug te geven. Vervolgens mij drie keer voor nop terug laten komen voor een vervangende Denon soundbase. Vervolgens ook nog een 'gratis en vrijblijvende' Film1 aanbieding gedaan die zonder een accoord van mij ineens van mijn rekening werd afgeboekt!
KlantenserviceBen hier terecht gekomen omdat ik in het verleden goede postorderervaringen had met Rotterdam. De vestiging Utrecht blijkt echter een gecamoufleerde doorstart van het wegens slechte service failliet gegane Steenweg. Ga hier NOOIT naar toe. Personeel kent geen enkel fatsoen of respect voor de klant. Ze gijzelen je met tegoedbonnen en ik moest in totaal 5 (!) keer langs deze hut om een soundbase geleverd te krijgen die op iedere straat hoek te krijgen is. Beloven van alles door de telefoon om je maar naar de winkel te krijgen en je daar over allerlei extra's aan je kop te zeuren. Zit nu nog steeds met een restant tegoedbon opgescheept die ondanks de blamerende voorgeschiedenis vertikken uit te keren.
Ps: Vergelijk de tweakers reviews met de toevallig laaiende enthousiaste 'reviews' op kieskeurig en je weet gelijk hoe Camera.nl tilt aan integriteit.