Algebeld.nl

Wederom heb ik besloten om mijn abbo te verlengen bij Algebeld omdat ik hier al jaren zeer goede ervaringen mee heb. De bestelprocedure is simpel en overzichtelijk, als je hebt gekozen wat je wilt is het een kwestie van het contract uitprinten, invullen en de gevraagde documenten inscannen en opsturen via de e-mail.
Op e-mails met vragen krijg je snel en duidelijk antwoord.

Ik heb één keer bij een ander bedrijf mijn telefoon abonnement geprobeerd te verlengen omdat deze een ( té ) mooie aanbieding hadden maar die heb ik later geannuleerd vanwege het plotseling niet op voorraad hebben van het bestelde artikel na bestelling met een onbekende levertijd en ben daarna gewoon weer naar Algebeld gegaan.

De verzending is tot nu toe snel en volgens verwachting gegaan, dinsdag besteld en vrijdag in huis en met een track & trace code te volgen. Het is tot nu toe één keer gebeurt dat een artikel niet op voorraad was en daar werd ik netjes over gebeld en kreeg een goed ( zelfs beter ) alternatief aangeboden. Al met al heel netjes, betrouwbaar en snel.
Ik blijf hier gewoon terugkomen als klant en kan ze aanraden als een betrouwbare winkel.

Scorekaart voor Algebeld.nl