Accubat

Afgelopen september een 6-cells accu voor mijn HP notebook aangeschaft. Dit voor een zeer voordelige prijs (slechts €33,-)

Product is prima verzonden in een klein kartonnen doosje, en is in goede staat ontvangen.
Wel 'lichtelijk amateuristisch' aangezien er een stuk of 10 postzegels op de verpakking zaten.

Hier kan ik heel kort over zijn, 5 maanden na aanschaf heb ik HP software geinstalleerd om de status van de accu te checken. Ten eerste bleek de accu reeds 665 dagen oud te zijn, en 1 van de celspanningen bleek 0 mV aan te geven. De capaciteit van de accu bleek slechts 3180mAh te zijn i.p.v. 4400 mAh. Na contact te hebben gehad per mail werd mij gewezen op 'slechts 3 maanden' garantie. Wel kon ik 20% korting krijgen op een nieuwe accu. M.a.w. anno 2014 geen bedrijf om zaken mee te doen, en mijn advies is dan ook om een paar Euro extra uit te geven in een winkel met een normale garantie termijn!

Scorekaart voor Accubat