TVaudio.nl

Reageren soms niet op emails en proberen je dingen te verkopen terwijl je recht hebt op een gelijkwaardig vervangend product bij garantie. Geven vreemde voorlichting in de winkel en proberen je te overtuigen dat Philips een slecht merk is.

Ik had een TV gebracht die defect werdt bevonden en Philips heeft naar de winkel een credit gedaan. Vervolgens mocht ik bij de winkel een andere TV gaan uitkiezen. Ze hadden geen gelijkwaardig model in het assortiment. Ik wilde namelijk weer een ambilight tv net als ik heb gehad. Men probeerde mij toen een panasonic te verkopen voor 109 euro extra (zonder ambilight) terwijl ik recht heb op een gelijkwaardig product. Volgens hun was het merk Philips slecht en kon ik beter deze panasonic kopen. Uiteindelijk via mijn rechtsbijstand een zaak aangemaakt om het aankoop bedrag terug te krijgen, de verkoop overeenkomst is namelijk ontbonden omdat de winkel geen kosteloos gelijkwaardig product kan aanbieden (zie ook consuwijzer.nl).

Verder had ik geen recht op een leentv, maar uit coulance wilde men dit wel doen. Echter staat ook op consuwijzer.nl dat je wel recht hebt op een vervangend product.

Weer een klasiek voorbeeld van een winkelier die boven de wet denkt te staan.

Nu een TV elders besteld met het voorschot van mijn rechtsbijstand verzekering en wachten tot het geld is terugbetaald..

Scorekaart voor TVaudio.nl