Ten eerste is het product te laat geleverd, ondanks wat er is vermeld op de website. Dit was overmacht, doordat de logistiek partner failliet was verklaard. Hier moest ik zelf achter komen...
VerzendingAangezien het product te laat zou komen, heb ik het product zelf maar in een winkel gekocht. Enkele dagen later kwam het product aan. De verpakking was een beetje ingedeukt, het product zelf onbeschadigd.
KlantenserviceContact gehad met Cosmox, via mail: bestelling kon teruggestuurd worden. Dit kon via DHL, voor niks, mooi, dacht ik.
Nu, bijna drie weken later, heb ik geen geld ontvangen. Ik heb Cosmox gebeld, en ze vertellen me dat het geld bij de curator ligt, op een manier alsof het niet meer dan logisch is.
Volgens mij heb ik het product gekocht bij Cosmox en teruggestuurd naar Cosmox. Waarom een failliet bedrijf mijn geld dan mag krijgen is mij een compleet raadsel.
Ik heb een klacht ingedient bij Cosmox en ik wacht maar af wat er gaat gebeuren.
Ik waarschuw iedereen: niks kopen bij Cosmox, het is waarschijnlijk een zinkend schip. Stuur niks terug, het is beter het tweedehands te verkopen.