Mechanical Keyboards Holland

De webshop heeft wat spelfouten, maar dat is een schoonheidsfoutje waar ik niet zwaar aan til.
Als je het adres opzoekt blijkt dit bedrijf in een flatje gevestigd te zijn, maar dat bijna onvermijdelijk voor een nieuw opgezet eenmanszaakje in zo'n niche markt.

Ik waardeer liever op kwaliteit van goederen en diensten dan op zulke oppervlakkige aspecten.

Verzending is voor mij niet van toepassing omdat ik, aangezien ik bijna om de hoek woon, het product heb afgehaald.
De eigenaar blijkt een vriendelijke man en heeft mij eerlijk behandeld.

Vandaag 21-01-2014 het toetsenbord RMA gebracht vanwege een G toets die sporadisch aanslagen niet registreert. Gebeld en een afspraak gemaakt om het toetsenbord na werktijd (18:30) even langs te brengen.

Geen RMA bon zoals je zou verwachten bij een groter bedrijf.
Dit soort kleine reparaties gebeurt in Nederland, dus geen 2 maanden wachttijd terwijl ze naar Taiwan en terug gaan.
Het beste aspect, en waarom deze score uitstekend is: mij werd een toetsenbord te leen gegeven nadat hij vernam dat ik terug moest naar m'n oude rubber-dome plankje. Het geleende toetsenbord is een duurder model (9008 G2 Pro).

Als mijn toetsenbord nu ook nog eens binnen de toegezegde week tijd retour is, blijft de "uitstekend" waardering staan - simpelweg omdat er geen hogere waardering beschikbaar is.

Edit: Op 25 januari werd ik gebeld dat het toetsenbord weer terug was, heb hem direct afgehaald. Het defect is onder garantie hersteld.

Scorekaart voor Mechanical Keyboards Holland