Wasmachine.nl

Ik heb hier een AEG Lavatherm 65470AH1 aangeschaft, en voor de eerste keer deze winkel gekozen met de gedachte: "Een bekendheid als Tom Coronel kan het zich niet veroorloven om slechte service te geven, of om een winkel met problemen te runnen".
Natuurlijk is het geen 100% garantie en heb ik nog niet te maken gehad met de after-sales, maar het gaf mij in ieder geval een goed gevoel.

De website is overzichtelijk en een artikel bestellen loopt zonder enige problemen.
Geen vreemde pop-ups, geen vastlopers bij het bestellen, geen ingewikkelde procedures, gewoon zoals het hoort.
Betalen kan op vrijwel elk mogelijke manier en wat ik prettig vond is dat je de leverdatum kon kiezen.

De levering zou plaatsvinden tussen 13:19 en 15:19, maar de droger werd pas geleverd om 16:30.
Een telefoontje van de chauffeur met de melding dat ze wat later zijn zou ik prettig gevonden hebben.
De levering an sich was goed; nette bezorgers, artikel goed verpakt, netjes uitgepakt en geplaatst, en het oude apparaat weer meegenomen.

Scorekaart voor Wasmachine.nl