Musikhaus Thomann e.K.

Website is in diverse talen beschikbaar. Prijzen zijn scherp en het assortiment is enorm! Website is vrij overzichtelijk maar omdat ze zoveel hebben moet je zoektermen wel met zorg kiezen. Ik zocht een microfoon en vond het heel aardig dat je voor veel microfoons een opname kan beluisteren die ermee gemaakt is.

Aardig voor ons Nederlanders is dat ze ook Nederlandstalig personeel in dienst hebben.
Bestelling gedaan op zondag, zending werd klaar gemaakt op maandag en verzonden met UPS. Ik kreeg een SMS en een bevestiging per mail. UPS heeft helaas wat steektjes laten vallen, zending zou eerst op woensdag geleverd worden maar blijkbaar had de bezorger teveel werk van om 2030 schoot 'ie op de website naar volgende dag. Pakje zag er ook uit alsof er mee gevoetbalt was. Gelukkig zaten er veel luchtkussentjes in.

Kan Thomann niet veel aan doen. Inpakken is goed, status informatie is goed. UPS heeft hier een matige prestatie geleverd.

Scorekaart voor Musikhaus Thomann e.K.