Camera.nl

Deze winkel heeft een heel raar business model. Je word met een aantrekkelijke prijs naar de winkel gelokt om vervolgens met allerlei onzinnige argumenten overgehaald te worden om een ander ‘beter’ product aan te schaffen. Dit product is vooral ‘beter’ voor camera.nl vanwege de niet marktconforme prijs van dit product, want veel te duur!

Ik heb dit nu zelf twee keer meegemaakt. De eerste keer was met een 32” smart TV Philips 32 PFL 3258. Deze was bij Camera.nl / Foto Klein 25 euro goedkoper dan de laagste internetprijs. In de winkel aangekomen was de TV een showroom model. Dit zou een hele slecht TV zijn want het was geen LED scherm (gewoon wel waar). Men kwam met een alternatief van Toshiba van 200 euro duurder. Ik vroeg het typenummer om de reviews op mijn telefoon te bekijken, bleek het een model te zijn dat alleen voor Camera.nl / Foto Klein gemaakt wordt door Toshiba. Dat vond ik te veel onzin bij elkaar. De verkoper wilde mij de Phillips TV niet verkopen. Bij een het Foto Klein filiaal stond de Phillips TV ook op voorraad. Daar hetzelfde verhaal. Hier was er 1 beschikbaar van een ontevreden klant die hem teruggebracht had. Ik heb deze TV meegenomen. Ik begrijp dat de klant ontevreden was want de plastic zak waar de TV in zit was nog nooit open geweest. Ook de afstandsbediening was nog nooit gebruikt. Kortom een onzinverhaal dus.

De tweede keer kwam ik voor een Canon Powershot S110. Ook weer dik onder de laagste internetprijs als je hem af komt halen in de winkel. Ook dit zou een waardeloos product zijn met een slechte kunststof lens en heel veel storingen. Dit is heel erg in tegenspraak met wat ik op internet lees in talloze reviews. Men had overigens wel een interessante aanbieding van een toestel dat WEL goed zou zijn. Toen ik vertelde dat ik daar geen interesse in had zou hij de doos pakken van het toestel, want deze prijs geldt alleen voor het showmodel. Ik heb bedankt en heb het toestel bij een fatsoenlijke internetwinkel besteld.

Wat een enorm trieste ballentent! En vooral wat een minachting voor klanten!

Scorekaart voor Camera.nl