Heb geprobeerd een product via de webwinkel te bestellen. Stap1: Account maken. "Mooi" dat ze daarbij mijn password nog even in plaintext per mail doorgeven.
Stap 2: Opties voor mijn artikel zijn "Afhalen" en "Leveren". Ik klik netjes op leveren, doorloop de procedure en wordt dan gedwongen een afhaallocatie te selecteren ( 200 km verderop, nee bedankt).
Bellen: 1e poging: 14 minuten wachtstand, 2e poging: Uitleg dat er een technisch probleem is en dat afleveren momenteel alleen mogelijk is als het artikel op voorraad is in het centrale magazijn. Mijn artikel is helaas alleen aanwezig in de winkel maar er wordt hard aan gewerkt het werkend te krijgen. Er wordt verder geen initiatief genomen om mijn bestelling handmatig op te nemen.
Zaterdagavond: Hoera, mail in de bus dat de bestelling niet afgerond is ( blijkbaar hebben ze het gerepareerd dus?) Neen, 1. Artikel ligt 5x in de winkelwagen 2. Kan nog steeds niet laten leveren. Gemaild met opmerking dat ik de indruk krijg dat ze me niets _willen_ verkopen en dat hun service best wel triest is.
Hierop komt de bevestiging dat ze inderdaad niet willen leveren omdat het niet in het centrale lager voorradig is ( in tegenspraak met wat mij telefonisch medegedeeld was).
Conclusie: Medewerkers spreken mekaar tegen, gebrekkige website, password in plaintext, willen me gewoon niets verkopen.. complete plaatje is best triest.
Shop biedt verzenden aan via website. Klik je er op, mag het helaas toch niet. Als het niet kan is 1 ding, maar biedt het dan niet aan op de website.
Telefonisch wordt uitgelegd dat het een storing betreft (die in de loop van de volgende week opgelost wordt), per email wordt uitgelegd dat het niet mogelijk is omdat het niet in het centrale magazijn op voorraad is.