Pandawill

Ik was op zoek naar een Cubot GT99 telefoon, die niet te krijgen is in Europa. Omdat ze die hier voor een lage prijs verkochten, en omdat ik diverse goede reviews van deze winkel had gelezen besloot ik hem hier te kopen. Die lage prijs heb ik deels behaald door een kortingscode die ergens anders op de website stond (wat in mijn ogen een beetje raar is, waarom niet gewoon meteen de prijs omlaag halen?). Betaald met Paypal, dat verliep allemaal soepel, en snel daarna werd het pakketje verzonden. Tracking code ontvangen via mijn account op de site, die er redelijk uit ziet. Het product zelf werkt trouwens helemaal naar behoren.

De bezorging duurde een tijdje, maar dat kan je ook wel verwachten met reguliere 'Airmail' uit Singapore. De tracking code stelde niet heel veel voor, je kon zien wanneer de order ontvangen was en wanneer het pakketje verstuurd was, maar ik begrijp ook wel dat ze moeilijk kunnen nagaan waar het pakje is nadat ze het hebben afgegeven. Ik weet niet meer precies welke dag het aankwam, maar goed binnen de beloofde tijd van 15-25 werkdagen was het in ieder geval. Het pakketje zelf was goed ingepakt met bubbelfolie, geen kapotte onderdelen of verkeerde spullen meegestuurd. Dus prima verzonden.

Scorekaart voor Pandawill