Gamediscounter.com

Website ziet er prima uit en werkt ook naar behoren, prijs van het desbetreffende product (Assassins Creed IV) was ook prima. Bestelling verliep naar behoren

Heb het product op donderdag 5 december om 21:42 besteld, kreeg vrijdagochtend om 5:11 een mailtje dat mijn product was verzonden. Zeer vlot!

Op zaterdag had ik mijn pakketje nog niet ontvangen ondanks de snelle verzending. Aldus de track & trace status bleek dat mijn pakketje reeds in ontvangst was genomen ondanks dat ik nog niets binnen had. Ik heb maandagochtend contact met Create2Fit opgenomen en kreeg direct een zeer vriendelijke dame aan de lijn. Deze dame in kwestie wist mij te vertellen dat Selektvracht soms nalatig is en bood haar excuses direct aan. Ze wist mij te vertellen dat het soms wel eens voorkomt dat Selektvracht de (werk)dag erna alsnog het desbetreffende pakket komt langsbrengen en dat ze sowieso een onderzoek zou starten bij Selektvracht. Zodra ze wat zou weten zou ze direct contact met me opnemen.

Half uurtje later heb ik evengoed mijn pakketje ontvangen, ik heb Create2Fit weer opgebeld om dit te melden. Ik kreeg dezelfde dame als hiervoor aan de lijn en ze was hartstikke blij met mijn belletje. Ze zou ondanks dat het probleem voor mij is opgelost in ieder geval een klacht zal gaan indienen bij Selektvracht omtrent deze order.

Scorekaart voor Gamediscounter.com