BY-POS bv

Ik verkoop touchscreen kassasystemen, en heb al een aantal keer bij ByPos besteld. Ik besteld bij hun vooral printers. Na de 4e bestelling begon de ellende. Ik heb een bestelling van 4 printers gedaan. 1 daarvan was een "speciale". Ik heb extra betaald om een USB aansluiting te krijgen van hun. Netjes betaald en 3 dagen later is deze afgeleverd. Maar wat blijkt nou, ze hebben de printer verkeerd geleverd, met een seriële aansluiting.

Ik bel ze direct op: ze zeggen we laten deze ophalen en brengen gelijk een nieuwe. Ik dacht bij mezelf, dat is heel goed geregeld van hun. Maar dat was het begin van de ellende. Ik heb de printer af laten halen, en wacht nu al 10 dagen dagen op de printer, en ben zo een klant misgelopen. Ik heb de printer nog steeds niet, en deze mensen geven me elke keer valse hoop door te zeggen dat de printer VANDAAG ECHT wordt geleverd. Ze hebben zogenaamd contact opgenomen met DHL. Nou NIET dus. Ik wacht al 7,5 uur, alleen vandaag en nog is er niemand.

Ik zal er werkelijk alles aan doen om iedereen die nog wat bij ByPos wil bestellen, het ergens anders te laten doen. Zo doen we geen zaken en zo ga je niet met klanten om.

ByPos, je wordt bedankt (Y)

Geachte mevrouw, mijnheer ( tabakshop sint joseph )

Allereerst onze excuus voor het ongemak, verder zo als al met u gecommuniceerd is hebben we de producten via DHL al verzonden! helaas DHL komt niet altijd zijn beloofde na en wij doen onze best om u als klant beter van dienst te zien.

Het is wel vreemd dat u andere willen adviseren om bij ons niet te shoppen terwijl u zelf een nieuw order plaatst, dit lijkt niet echt professioneel om 3 keer het zelfde tekst te herhalen en dan toch bij ons te shoppen.

We hopen dat we u hiermee voldoende hebben geïnformeerd.

Scorekaart voor BY-POS bv