MobielBereikbaar.nl

De Webwinkel ziet er degelijk uit en veel is er ook vrij snel te vinden.

Over de verzending kan ik niets verkeerds zeggen, product werd op tijd geleverd bij mij thuis.

De accudeksel klikte niet vast aan de kant waar de aan en uit knop zit. Product terug gestuurd en zij hebben hem nagekeken. Eerst werd er gezegt dat het product op een toestel gewoon goed zat en later heeft de helpdesk ook andere de accudeksel en mijn accudeksel uitgeprobeerd en toen kwamen ze er achter dat het product inderdaad niet goed afsloot.

Hierop kreeg ik een mailtje dat mijn geld teruggestord zou worden, maar dit werd de volgende dag weer terug gedraaid, omdat de barcode van de verpakking was gehaald (voor de Samsung actie). Dit was in het begin al bekend, dus waarom er later weer op terug te komen???

Daarnaast vonden zij dat het product goed was, omdat de andere accudeksel hetzelfde hadden... tuurlijk, als een product een productiefout heeft en het komt in de winkels dan is het geen productiefout meer???

Gewoon een slap verhaal!!

Hieronder willen wij graag een korte uitleg geven over de specifieke gang van zaken in deze situatie:

Nadat wij de retourzending hebben ontvangen, hebben wij de accudeksel uitgebreid getest. Daarnaast hebben wij ter controle de andere exemplaren van het product in onze voorraad getest. Uit alle uitgebreide tests is gebleken dat er geen sprake is van een defect of productiefout in de accudeksel. Het ontwerp van de accudeksel is bewust gekozen door Samsung, om optimaal gebruiksgemak te garanderen en om de accudeksel eenvoudig te kunnen verwijderen zonder het product of de telefoon te beschadigen.

Normaal gesproken is het alsnog geen probleem om een vervangend product of het aankoopbedrag retour te ontvangen. Daarom hebben wij in eerste instantie alsnog aangeboden het aankoopbedrag terug te storten. Pas later bleek dat de originele verpakking van de accudeksel onnodig is beschadigd, door de EAN-code van het product af te knippen. Doordat de verpakking dermate beschadigd is en omdat er in dit geval geen sprake is van een garantiekwestie, kunnen wij de retourzending helaas niet accepteren.

Het MobielBereikbaar.nl Team

Scorekaart voor MobielBereikbaar.nl