BY-POS bv

Trage website, bestelling wel binnen de tijd afgeleverd, kreeg te maken met een beschadigd exemplaar en dan stopt het met de service bij deze firma.

Was binnen de tijd geleverd verpakking was correct.

Nadat ik een afspraak had gemaakt en de toezegging had ontvangen dat de printer geruild zou worden is werd ik gewezen op het feit dat dat niet de bedoeling was en dat de printer opgestuurd zou worden na de fabriek. Ik wilde de printer wel ruilen in Zwolle of den Bosch.
Ik kreeg toen het advies om de printer in Engeland of Duitsland te gaan ruilen met de opmerking dat dit € 320 aan kosten met zich mee zou brengen.
Zodra het product geleverd is houdt het op bij deze firma, het vertouwen is geheel verdwenen. Er werden steeds andere antwoorden gegeven op mijn vragen met als rode draad dat ik mijn printer in ieder geval niet kon ruilen voor een onbeschadig exemplaar..

Geachte mevrouw, mijnheer, ( Kanz )

Zo als we hebben aan gegeven, u heeft product ontvangen zonder beschadiging ( doos , verpakking ) uit uw foto's blijken nu dat de printer gevallen is en de kap van de printer beschadig is, u heeft geprobeerd om ons te misleiden en oplichten, als u vanaf het begin had aangegeven dat de printer door te val is stuk gegaan dan hadden we ook u beter kunnen assisteren.

We hopen dat we u hiermee voldoende hebben geïnformeerd.

Uw conclusie dat de printer gevallen kan ik niet delen, het defect was intern. Deze reactie hebt u ook niet gegeven nadat ik dit aan u per mail heb gemeld.
Ik heb de hoop opgegeven dat ik met u verder kom. Als u mij verder van oplichting blijft beschuldigen, dit is namelijk al de tweede beschuldiging per mail, zal ik niet schromen juridische stappen te ondernemen.
Overigens lijkt me dit forum ook niet de aangewezen plaats om hier verder op verder in te gaan.

Geachte mevrouw, mijnheer,

Dan kunt u de review verwijderen en via de e-mail of juridische stappen verder met ons contact opnemen.

We hopen dat we u hiermee voldoende hebben geïnformeerd en dank voor uw review

Scorekaart voor BY-POS bv