Via Shopkorting.nl kwam ik bij inktweb terecht. Je krijgt daarmee op de hele bestelling nog 3,5% korting (later via je shopkorting account). Ik wilde een zwarte- en kleurencartridge bestellen voor mijn HP Deskjet 3050. Een snel rondje googlen leerde dat inktweb vrij goedkoop is.
De site is duidelijk ingericht en via de zoekfunctie kan je snel vinden wat je zoekt. Bestellen gaat door eenmalig je gegevens in te vullen of door een account aan te maken. Ik ben blij dat beide opties er zijn voor zowel de toevallige als terugkerende klant.
Betalen gaat zeer makkelijk via iDeal, en de verzendkosten zijn redelijk (€2 ,95)
Na de bevestigingsmail ging ik nog eens kijken bij mijn bestelstatus. Het viel me toen op dat de zwarte een levertijd heeft van een paar dagen. Aangezien mijn cartridge thuis leeg is en ik vanavond nog wat moet printen, ben ik toch maar naar een echte winkel gegaan om een cartridge te halen.
Vrij snel na het bestellen heb ik een mail gestuurd als reply op de orderbevestiging. Enkele uren later kreeg ik een mail terug dat mijn order geannuleerd is en dat het overgemaakte bedrag zo snel mogelijk wordt teruggestort. Ik kreeg ook een los mailtje van hun bestelsysteem dat de order geannuleerd is. Netjes geregeld dus.