Mijn abonnement wat ik bij Vodafone een jaar geleden heb afgesloten was deze week verlengbaar. Ik heb telefonisch contact met de klantenservice van Vodafone en een mooie aanbieding genomen, een Red Essential D met een Sony Xperia Z1.
Degene aan de telefoon vertelde dat het toestel op voorraad was en met 2/3 werkdagen geleverd zou worden. Ook zou er een mail komen met een soort track en trace systeem. Deze mail heb ik tot op heden nog niet ontvangen. Omdat ik nog niks gehoord had, heb ik gebeld vandaag en daar werd ik niet bepaald vrolijk van.
Omdat het toestel op voorraad is kan dit maximaal 10 werkdagen duren ipv de beloofde 2/3 werkdagen wat er tegen mij verteld is. Degene aan de telefoon, ik zal de naam vanwege privacy niet noemen, moest diverse keren overleggen met onder andere haar leidinggevende. Die volgt netjes het boekje en zegt dat het mijn woord is tegen dat van de telefonische verkoper. Hij kan geen uitzondering maken en moet nu 2 weken wachten totdat het toestel geleverd is. Op de gestelde vragen hadden ze een vrij kort en simpel antwoord, ik ben het volledig met u eens maar kan niks voor u doen.
Als iets op voorraad is duurt dit 10 werkdagen voordat het verstuurd wordt. Hoe moeilijk kan het zijn om een telefoon te pakken in doosje, een sticker erop te plakken met adres gegevens en te versturen?
Ik heb dit nog nooit meegemaakt zo slecht geregeld als dit is.