console4fun

Al enkele jaren was ik een trouwe klant bij Console4fun. Altijd geleverd binnen de afgesproken tijd. Producten waren van uitstekende kwaliteit, tot enkele maanden geleden (ja, dit speelt al maanden)

Het product, een zogenaamde Whisper Fan voor de PS3, was binnen gekomen en na deze uit de doos gehaald te hebben en even een draai gegeven, kon ik al gelijk zien dat de fan uit balans was. Toch heb ik hem ingebouwd, maar helaas werd mijn vermoeden bevestigd. Door de onbalans maakte deze een enorm lawaai. Niet echt fluisterstil dus.

Vervolgens heb ik een RMA aanvraag gedaan, maar na enkele weken nog geen mail terug gekregen. Vervolgens nogmaals gemaild of ik een nummer retour kon krijgen waarmee ik de aanvraag compleet kon maken en terug kon sturen. Na een excuus kreeg ik dan eindelijk een maand later het nummer en heb het product opgestuurd.

Na twee weken wachten (dat staat in hun voorwaarden) heb ik nogmaals gemaild, hoe lang het nog zou duren voor een oplossing of een nieuwe fan. Antwoord bleef uit. Een week later nogmaals gemaald, en ook toen weer geen reactie. De opvolgende weken nogmaals gemaild en gebeld, maar kreeg geen gehoor en geen antwoord op mijn mails. Inmiddels dateert de laatste ontvangen mail van hen (met dus het RMA nummer) van 23-5-2013 en is het tot op heden niet gelukt om op welke vorm dan ook antwoord te krijgen, dan wel geld terug of een nieuw product.

Scorekaart voor console4fun