Hierbij onze eerste ervaring met de webshop van F-Mobile te Zonhoven:
F-Mobile maakt zich graag bekend als de goedkoopste webshop voor GSM's van België. Een Samsung Galaxy Ace werd er inderdaad goedkoper aangeboden. Maar het geleverde toestel bleek een tweedehands toestel. Dat het een tweedehands toestel betrof, werd niet vermeld op de webshop noch op de bestelnota.
Men had daarenboven zelfs geen moeite gedaan om de berichten en de foto's van de vorige eigenaar te wissen.
Bijkomend kan vermeld worden dat de luxe-case, expliciet vermeld op de bestelnota, een siliconen case bleek te zijn die alleen de achterzijde beschermt.
Met deze ervaringen is mijn inziens de betrouwbaarheid van F-Mobile als webshop onbestaande.
Het toestel werd op tijd geleverd maar bij de bestelprocedure kon alleen geopteerd worden voor een remboursbetaling aan de postbode (+ 5 euro extra) en dit ondanks de aanwezigheid van het logo van Maestro en van Mastercard op de website van F-Mobile. Totale verzendingskosten bedroegen dus al 15 euro.
KlantenserviceWij hebben F-Mobile per mail gecontacteerd omtrent voorgaande. Met geen enkele reactie vanwege F-Mobile tot gevolg.
Beste Electrom,
Alle producten die wij verkopen zijn 100% nieuw in gesloten doos met 2 jaar garantie. Tenzij anders vermeld of tenzij geplaatst in de rubriek "2DEHANDS TOESTELLEN". Bovendien geven wij de klant de kans om zijn toestel binnen de 14 dagen te retourneren voor een terugbetaling.
Met vriendelijke groeten,
F-MOBILE.be