Beste Klanten / gedupeerde,
Ik ben zelf Niels de Wilde eigenaar van GlobalDeals en ik heb net zoals jullie heel veel geld verloren. Daarnaast is mijn eigen prive naam, bedrijf kapot gemaakt. Ik ben na vandaag geschokken van meldingen die ik heb gekregen. Ik heb een tijd niets laten horen omdat er geen nieuws was. Gelukkig kan ik nu met een oplossing komen. Klanten kunnen naar familiedewilde@live.com contact opnemen.
Gelukkig heb ik na bijna 10 maanden van ellende een lichtpuntje voor al mijn klanten en voor mijn gezin. De klanten die betaald hebben, worden terug betaald. Dit gaat helaas niet zo snel en zal nog zeker 6 maanden in beslag nemen voordat het volledige bedrag bij de gedupeerde zijn, maar iedereen krijgt per maand een eerste betaling van minimaal 50,- EUR. Dit zal vervolgens elke maand terug komen.
Waarom kan er juist nu wel terug betaald worden?
De leverancier vanuit Duitsland heeft zelf ook moeilijkheden met terug betalen van het geld wat ik vooruit heb betaald. Dit gaat om een groot bedrag van 650.000,00 EUR. Inmiddels hebben wij een terugbetaling kunnen afdwingen op prive persoon van 20.000,00 EUR. per maand. Dit contract zal ik met een aantal gevens weggelaten inscannen en naar het mailadres globalniels@kpnmail.nl sturen.
De eerste betaling gaat plaatsvinden in de maand Augustus. Een exacte dag is nog niet vastgesteld. Mede omdat al mijn prive en zakelijke rekening volledig geblokkeerd zijn, wordt hier nog aan een oplossing gewerkt.
Voorop gesteld vindt ik het zeer spijtig wat er gebeurd is. Prive kan ik momenteel niet goed rondkomen. Ook ik lig met allemaal prive rekeningen achter.
Er zijn gedupeerde die op dit moment zelf conclussies gaan trekken, dat ik allemaal bedrijven ben gestart om de boel op te lichten. Voorop gesteld is dit niet waar en heb ik ruim 90% van alle geplaatste orders altijd netjes uitgeleverd. Ik vraag deze personen dan ook om niet andere bedrijven danwel personen in deze zaken te betrekken.
Alles wordt opgelost en ik heb eventueel ook diverse bedrijven en contactpersonen die benaderd kunnen worden. Deze bedrijven danwel prive personen kunnen bevestigen dat ik op de dag van vandaag klanten afbetaald heb.
Nogmaals mijn excuses. Ik heb niet slim gehandeld door in zee te gaan met een bedrijf dat zelf ook niet stabiel was. Hierdoor heb ik een groot risico gelopen en heb ik zelf mijn klanten teleur gesteld.
Niels de Wilde
Global Deals