Allereerst ziet de website ziet er prima uit. Jammer alleen dat ze niet handelen naar wat er op hun website staat wat betreft afhalen bij winkels.
Ik heb een Kobo Mini + Sleep Cover besteld, omdat ze hier een supermooie aanbieding hebben: 40 euro voor de e-reader en 10 euro voor de sleep cover. Dat is een
zeer mooie prijs om eens een e-reader + bijbehordende bescherming te proberen voor tijdens de vakantie.
Bij de checkout wordt gemeld dat je kunt kiezen voor verzending naar je thuisadres, of afhalen bij een aangesloten boekenwinkel in de buurt. Verzenden gebeurt binnen een dag naar eigen zeggen, maar afhalen zou zelfs mogelijk nog dezelfde dag kunnen. Ik heb daarom gekozen voor afhalen bij boekhandel Haasbeek te Zoetermeer. So far so good, lees verder bij verzending.
Ja nu komt het. De volgende ochtend krijg ik doodleuk een mailtje van Haasbeek:
"Goedemorgen,
Misschien in tegenstelling tot eerdere informatie moet ik u zeggen, dat de Kobo alleen via de webshop op het huisadres besteld kan worden. Dit omdat dit helemaal buiten de boekhandel omgaat.
Met vriendelijke groet, boekhandel Haasbeek"
Pardon? Dat stond dus niet op de website vermeld! Waarschijnlijk kan de boekhandel daar verder niks aan doen, maar dat betekent dus wel dat Blz.nl simpelweg bepaalde services aanbied die ze helemaal niet waar kunnen maken! Je kunt helemaal geen e-readers ophalen bij je boekenwinkel in de buurt.
Ik heb daarom een mailtje gestuurd dat ik de kobo mini + sleep cover alnog opgestuurd wil krijgen omdat de boekhandel niet kan leveren. En je raadt het al: natuurlijk zijn de sleep covers op.
Als ik een product bestel dat op voorraad is, verwacht ik dat deze voor mij gereserveerd en geleverd wordt. Waardeloos dus.
Ik heb een mail teruggehad maar uiteindelijk niet gekregen wat ik besteld heb. Ik krijg simpelweg het antwoord "de sleep cover is op, sorry voor het ongemak" Ik kan dus alleen maar een dikke onvoldoende geven. Hier koop ik nooit meer iets.
Overigens staat er nog steeds doodleuk groot op de site vermeld "Kobo Mini + Sleep Cover voor 49,99 speciale actie tot en met 31 Juli"