Zeer lage prijs voor het artikel dat ik bestelde en verder niet veel bijzonders op de website aan te merken.
Wel was wat vervelend dat ze om legitimatie en adreslegitimatie vroegen bij een creditcardbetaling. Blijkbaar hoeft dat bij vooraf overmaken niet, maar het zou handig zijn als ze dit van te voren op de site vermelden. Ook zou het handig zijn als ze iDeal zouden ondersteunen, maar misschien is Nederland maar een heel klein deel van hun markt...
Pakketje kwam uit Engeland, maar de koerier stond binnen 24 uur nadat ik besteld had voor mijn deur. Helaas was ik net even weg voor een boodschap, maar bij DHL kun je een gratis nummer bellen om een nieuwe afspraak te maken, ik kon ook het afleveradres veranderen naar mijn werkadres.
Keurige track&trace informatie en keurig verpakt, dus al met al ben ik zeer positief over de verzending.
Ik raad wel anderen aan om ook de express optie te kiezen als ik naar de eerdere negatieve reviews kijk... waarschijnlijk is de trage optie echt traag en niet betrouwbaar. Deze verzendmethode was in elk geval dus zeer snel.