Zercom Computers

De website is redelijk in orde. Overzichtelijk en duidelijk. De zoekfunctie werkt niet echt geweldig, soms levert zoeken op naam geen resultaat op terwijl je het product wel kunt vinden als je er handmatig naartoe bladert.

Ik heb bij Zercom besteld omdat zij de enige waren die alle onderdelen die ik wilde hebben in het assortiment hadden en waarbij ze een redelijke levertijd indicatie hadden. Alle producten die ik besteld heb hadden een levertijd indicatie van 1 tot 5 werkdagen.

Op 22-06-2013 besteld en gelijk betaald. Ik moest echter heel lang wachten op mijn bestelling...

De bestelling is pas op 18-07-2013 geleverd en als ik zelf niet ingegrepen had was dit waarschijnlijk nog veel later geweest.

Een onderdeel (moederbord) was niet op voorraad en het duurde veel te lang voordat Zercom het kon leveren. Na drie weken wachten was ik er wel een beetje klaar mee en heb ik ze maar gezegd dat ze het ontbrekende product uit de bestellingen moesten verwijderen en het geld terug moesten storten. Ze hebben de bestelling aangepast en de volgende dag werd mijn bestelling verzonden.

Ik heb op 16-07-2013 gevraagd om het moederbord te laten vervallen en wacht nu op het geld dat ik terug gestort moet krijgen. Het geld had naar mijn mening al lang op mijn rekening kunnen staan (geld overmaken duurt hooguit 2 á 3 werkdagen). Als ik een bericht stuur via de site krijg ik alleen als antwoord dat het zo spoedig mogelijk op mijn rekening zal staan...

28-07-2013: nog steeds geen geld ontvangen... Volgens de site is het de 23e overgemaakt.

30-07-2013: ze zijn dus failliet, dat geld kan ik dus wel vergeten. Erg jammer dat ze niet gewoon betaald hebben voordat ze het faillissement aangevraagd hebben.

Scorekaart voor Zercom Computers