Zercom Computers

Iets besteld met een levertijd van 1-5 werkdagen, maar het is pas na 7 werkdagen verzonden. Communicatie is erg moeizaam. Of je moet een 35ct/minuut nummer bellen waar of niemand is of waar je staat te wachten, zo kan ik ook producten goedkoop maken: winst halen uit de belletjes. Op mails komt of geen of een standaard antwoord.

Verzending was voldoende, doos, opvulling etc was in orde.

Waardeloze aftersales. Het product (router) voldeed niet, maar kon niet worden geruild "het is al gebruikt". Uiteindelijk heb ik zelf overleg gehad met de fabrikant van het toestel: die verwees me terug naar de webshop omdat zij mij het toestel niet verkocht hebben.
Zercom hield eerst zijn poot stijf, maar na doorzeuren zouden ze het uiteindelijk met de fabrikant van de router uitzoeken (immers de gevraagde functie werkt op alle routers behalve bij deze fabrikant en de fabrikant heeft me erg lang op antwoord laten wachten).
Hele verhaal gemeld aan Zercom op 27-06-2013, vandaag, 17-07-2013 heb ik nog altijd geen antwoord van Zercom, de laatste reactie van hun kant was: we wachten op reactie van de fabrikant.
Daar wacht ik nu dus nog op.
Ik heb het uiteindelijk zèlf met de fabrikant opgelost, want van Zercom verwacht ik geen antwoord meer. Waardeloze service en ik kom hier in elk geval nooit meer.

Scorekaart voor Zercom Computers