Zercom Computers

Ik heb op 10 juni een aantal artikelen besteld waarvan op de site aangegeven werd dat de levertijd 1 tot 5 werkdagen bedraagt. Helaas heb ik alles vooruitbetaald omdat ik het geheel wilde laten verzenden (wat ik bij talloze eerdere bestelling bij Zercom overigens nooit eerder heb gedaan).

Na een week geeft Zercom aan dat een tweetal artikelen "bij de leverancier vertraagd" zijn. Na 9 dagen heb ik verzocht om het eerste gedeelte van de levering alvast uit te leveren omdat ik deze delen dringend nodig had. De reactie van Zercom op dit verzoek: "Helaas kunnen wij geen deelorders maken, wij moeten de order in zijn geheel versturen." Natuurlijk kunnen ze wel deelorders maken, ze willen op deze manier alleen de meerkosten vermijden.

Op 21 juni wordt er voor een CPU nog steeds geen levertijd opgegeven en besluit ik dit onderdeel in overleg met Zercom te annuleren

De rest van de bestelling wordt op 24 juni verzonden, d.w.z ruim 2 weken na mijn bestelling.

Op 28 juni herinner ik Zercom via hun site dat ik 80 euro terug moet ontvangen. Er volgt geen enkele reactie.

Op 3 juli maar eens gebeld. De medewerker van Zercom beweert "dat de betaling klaar staat en dat hij een herinnering naar de administratie zal sturen".

Op 8 juli een klacht via de site ingediend. Dezelfde reactie van Zercom: De betaling staat klaar om terug gestort te worden op uw rekening, heb een herinnering uitgezet naar onze administratie om dit zsm in orde te maken voor u."

Vandaag 11 juli nog niets binnen. Ik vrees dat ik naar mijn geld kan fluiten, ook als ik soortgelijke ervaringen van andere Zercom klanten op dit forum lees.

In dat geval is Zercom niets anders dan een stelletje ordinaire oplichters ! Ik haal deze uitspraak pas weg zodra het geld op mijn rekening is bijgeschreven.

Voor mij NOOIT meer Zercom !!!

Scorekaart voor Zercom Computers