Duidelijke website en ik ben goed op de hoogte gehouden van de order status. Ik had een Samsung Galaxy S4 i9505 besteld en kwam erachter dat ik de i9500 had gekregen. Dus goed opletten wat je krijgt als het model van belang is voor je.
VerzendingIk had de bestelling woensdag na 5 uur besteld en verwachtte het pakket dus vrijdag. Het pakket was netjes vrijdag afgeleverd. Wat me opviel was dat het pakket vanuit een andere webshop verzonden werd. Het bleek dat als de voorraad op is dat ze een andere webshop inschakelen om alsnog de levertijd te halen, wat opzich wel netjes is.
KlantenserviceIk had een e-mail verzonden over het verkeerd geleverde model en kreeg daar snel een reactie op. Ze waren daarvan op de hoogte en eventuele garantie voor dit model zal geen probleem vormen. Ik kreeg ook de keus om het toestel om te ruilen. Ik heb er voor gekozen om het toestel te houden. Na het uitpakken had ik gelijk een screenprotector erop geplakt en mijn simkaart verkleint. Daarbij had ik het halve toestel al ingericht voordat ik een reboot deed en er pas achter kwam. Op de factuur stond namelijk model i9505 met een handgetekend vinkje erbij en verder niet meer op het model nummer gelet. Zo ver ik weet is de i9500 iets minder batterij zuinig, maar daar kan ik wel mee leven.