BY-POS bv

Slechte klantenservice, brutaal. Grove fout gemaakt en er dan over liegen. By-POS heeft de zaken niet op orde.

By-POS heeft een verkeerd afleveradres opgegeven. Een, mij onbekend adres in Eindhoven terwijl het werkelijke adres in Amsterdam moest zijn. Uiteindelijk met DHL kunnen oplossen zonder tussenkomst van By-POS, de klantenservice van dit prachtige bedrijf gaf namelijk aan dat er bij aflevering niemand aanwezig was (onzin want het is een winkel) en dat DHL het de dag erna nog een keer zou proberen te bezorgen. In werkelijkheid is het pakket in Eindhoven bezorgd waar iemand het aan de deur heeft geweigerd, omdat deze opmerkte dat de contactpersoon onjuist was.

Aangezien de bezorging langer duurde dan de op de webshop beloofde 24 uur verzocht ik vriendelijk de bezorgkosten van 9 euro te restitueren. Klantenservice wist me te melden dat 24 uurs service betekend: 3 keer 8 uur, dus 3 werkdagen. Lijkt me een beetje misleidend

Geachte mevrouw, mijnheer,

Over uw order hebben we al met u contact gehad en aan geven dat een fout kan door iedereen gemaakt worden, hierdoor hebben we ook een nieuw zending voor u klaar gemaakt en verzonden, helaas was deze wel door uw geweigerd en geannuleerd door ons!

Graag in toekomst houdt u rekening mee dat niemand is perfect en fouten kunnen gemaakt worden en deze ook worden hersteld.

Scorekaart voor BY-POS bv