GSMstunter

Goede prijzen, alleen onoverzichtelijke website met misleidende plaatjes en producttitels (m.b.t. uitvoering en kleur van het product.

Goed verpakt ontvangen, twee dagen na bestelling in huis. Niets op aan te merken.

Ik dacht een titatium Nexus Galaxy te kopen maar kreeg een white. Hier kon niet echt meer iets aan gedaan worden en er was weinig begrip voor de verbeterpunten m.b.t. de website die ik aan gaf.

Later is mijn telefoon stuk gegaan, telefoon laadde niet meer op en moest terug worden gestuurd. Ik kreeg een voorgekauwde mail dat ik heb (op eigen risico) terug moest sturen etc. Niet echt medeleven of wat dan ook.

Telefoon terug gestuurd, geen enkele bevestiging dat hij in goede orde ontvangen is, geen statusupdates of schatting hoelang ik zonder moet. Zit nu al 3,5 week zonder. Echt waardeloos!

Scorekaart voor GSMstunter

Qshops