Trowaa

De site beloofd een snelle verzending. Helaas Ben ik in de goedkope prijzen getrapt. Op zaterdag bestelling geplaatst. Direct na betaling een bevestiging ontvangen. De maandag erop een email dat de bestelling is verzonden en 2-4 duurt. De vrijdag erop nog niets ontvangen. Via mail wordt verteld dat de dinsdag daarop de bestellingen pas binnen komen op kantoor maar dat dit niet kan worden gegarandeerd. Direct gepoogd de bestelling te annuleren. Na veel heen en weer gemaild (oa over de terugstortend van het bedrag), wordt beloofd dat afgelopen maandag de annulering zou worden verwerkt en het bedrag binnen 1-2 dagen op mijn rekening zou staan. Nu, 3 dagen later nog steeds geen geld. De mensen van trowaa hebben het nu ineens weer over de algemene voorwaarden. Echter heb ik ze schriftelijk laten bevestigen dat de bestelling direct zou worden geannuleerd. Hier zal nog heel veel tijd in gaan zitten!

Geen verzending! En retour van geld is een drama!

Trowaa biedt Lage prijzen en een snelle verzending. Echter is er geen verzending! Niet bestellen!

Scorekaart voor Trowaa