Smart2have

Beste 3x3,

Bedankt voor uw reactie. Het klopt inderdaad dat uw review via Ekomi tijdelijk onzichtbaar wordt gemaakt. Dit gebeurt automatisch als wij een klant benaderen naar aanleiding van een negatieve review. Als wij de klant vervolgens verder kunnen helpen met zijn/haar klacht, dan heeft de klant de gelegenheid om de review aan te passen.

Als wij echter niets verder kunnen beteken, zoals helaas bij u het geval was, dan zal deze procedure worden beëindigd, en verschijnt de review alsnog in de lijst bij Ekomi. Als het goed is, is dit ook gebeurd bij uw review en staat deze inmiddels gewoon online. Mocht dit niet het geval zijn, dan zouden wij dat graag van u horen en kijken we het verder na. Transparantie, ook in ons review-systeem, is voor ons zeer belangrijk.

Nogmaals, wij betreuren het dat u zulke pech heeft gehad met uw aankoop, en dat wij in dit geval niets voor u kunnen betekenen door de aard van de schade.

Smart2have

Scorekaart voor Smart2have