Op zoek naar een nieuwe pc dit bedrijf gevonden via internet. Website erg overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Op tweakers.net gekeken naar reviews, en het zag er goed uit. Ik kreeg interesse in een bepaald systeem, maar ik wilde graag een andere kast en een andere videokaart. Dat was geen enkel probleem, alle aanpassingen zijn mogelijk. E-mails van mij met vragen werden ongelofelijk snel en goed beantwoord.
Na bestelling werden mij per e-mail enkele foto\'s toegezonden van de ingebouwde componenten (binnenzijde kast). Na installatie van windows en testen is de pc afgelopen maandag verzonden. Dinsdag werd hij geleverd.
Vandaag (donderdag) een e-mail ontvangen van Emile Broeders (PC-Parts) met de vraag wat mijn eerste indruk was van het systeem. Waar maak je dat nog mee?
Geweldige service en uitstekende prijzen. Een absolute aanrader. Ga zo door PC-Parts. Dik tevreden.
---
Tot nu toe geen gebruik gemaakt van aftersales, Wat mij bijzonder goed beviel is de e-mail die ik van Pc-Parts na levering ontving met de vraag wat mijn eerste indruk is van het systeem.
1 dag na de verzending ontvangen