Op de 12e van mei een televisie besteld voor een mooie prijs. Website heeft geen keurmerk maar ziet er wel erg betrouwbaar uit. Echter na veel telefoontjes, veel beloftes en nog meer beloftes nog steeds geen televisie. Volgens mij liegt het bedrijf dat het barst en verzint het telkens weer een reden om mij aan het lijntje te houden. 1 verkoper wist me wijs te maken dat hij de televisie zelf bij postnl heeft afgeleverd alleen dat postnl hem weer om een vage reden heeft teruggestuurd naar no1deals.
Aangezien ik niet geloof dat ik de tv ooit zie ga ik nu maar een poging doen om het geld terug te krijgen en anders na 30 dagen een procedure aanspannen.
Nog even ter info.. Ze geven een garantie van volgende dag levering vandaar de grote frustratie.
Er is helemaal niets verzonden.
KlantenserviceKan nog niets vertellen over de after sales. Als het van de dezelfde kwaliteit is als de rest van het bedrijf zal dit ook niet veel voorstellen.
Update: Ik zie dat ik de enige ben die nog zo gek is geweest om iets bij no1deals te bestellen. Om het nogmaals te benadrukken: Doe het niet! Het is gewoon een mooie website met een paar dames achter de helpdesk die je aan het lijntje houden. Ze leveren niets uit en zitten alleen achter je geld aan. Ze hebben mij een kleine 800 euro lichter gemaakt en betalen niet meer terug. Ik ga nu het procedure pad op.