Tja, ik had het kunnen weten. Precies dezelfde trucjes als hier al beschreven stond. Lokken met lage prijs aanbieding. TV niet op voorraad en maar proberen een andere TV duur te slijten.
Ik ging voor de 40es5500. Deze was in de aanbieding en stond op de site op voorraad. Voor de zekerheid gebeld 15 minuten voor ik er was... \'Ja hoor. Op voorraad\'.
Ik kom aan in de winkel... \'ik zal hem even laten zien\'. Heel lulverhaal over hoe slecht en kijk hoeveel beter de toshiba\'s ernaast, bla bla. (Die ze overigens voor veel duurdere prijzen aanbieden dan bij de concurrenten) Ik houd voet bij stuk, geef aan de samsung te willen. En toen was ie toch \'net weg\'. Op de site staat ie overigens nu nog steeds \'op voorraad\'. Ze passen dit dus expres niet door. De verkoper gaf overigens toe dat ze het plankmodel gewoon als voorraad rekenen.
Ik loop even een rondje om bij de concurrenten te kijken of ze hem daar op voorraad hebben. Ondertussen is een half uur later de TV spontaan 100 euro duurder geworden.
Overigens grappig dat de meeste positieve reacties hier over Klein, van mensen zijn die in mijn ogen gewoon in hun misselijke trucjes zijn getrapt.
Als je hier koopt... bestel online. (als je ophaalt) Kijk nergens anders naar. Koop er verder niks bij en sta op je strepen als ze rare dingen doen/zeggen.