Voordat ik wat ging bestellen, zocht ik eerst op internet naar wat reviews over Accu-shop.nl. Ik kon niet heel veel vinden(wat ik vond was alleen maar positief), dus was wel een beetje bang of het wel goed zou gaan, aangezien de beste winkels soms zelfs (hele) slechte reviews krijgen.
Maar voor de lage prijs en het geld wat ik betaalde, vond ik het voor een keer het proberen waard.
Maar uiteindelijk heb ik mijn accu goed ontvangen en doet het ook wat het moet doen, alle functies en notificaties op mijn camera doen het.
De website ziet er simpel en overzichtelijk uit, maar niet aantrekkelijk ofzo.
Samen met de weinige reviews en het uiterlijk van de site waren dat dus mijn angsten voor mijn bestelling.
Maar de site doet wat het moet doen, dus simpel kan ook goed zijn. En uiteindelijk heb ik mijn product, voor een aantrekkelijke prijs.
Verzenden/bestelling duurde 5 dagen(vrijdag), 6e dag(woensdag) ontvangen.
Het was wel na Koninginnedag en er zat dus een weekend tussen.
Op de site geven ze aan dat ze direct opsturen, helaas geldt dat denk ik, als je dus echt voor 14 uur besteld hebt, ik bestelde die vrijdag net een halfuurtje later.
Ik dacht wel dat ik hem dan zaterdag heel misschien nog zou krijgen, maar helaas. Maandag(normale werkdag) kreeg ik hem ook nog niet(kreeg wel bevestiging dat het verstuurd was), woensdag na Koninginnedag dan eindelijk wel.
Al om al ben ik wel redelijk te vrede over de verzending, het is verder goed ontvangen, maar had hem toch echt wel maandag verwacht en gewild, zodat ik een reserve accu had voor tijdens Koninginnedag.
Maar wel lekker gewoon gratis verzending, zelfs buiten NL(binnen Europa)!
En binnen 30 dagen niet goed, geld terug.