Marktkraamkoopjes.nl

Een prijs voor de Sony RX100 die vergeleken met de andere winkels extreem laag is. Als je dan de beoordelingen leest die tot nu toe gegeven zijn, dan ga je twijfelen, doen of niet doen? Ik stuur een mailtje met de vraag of het echt gaat lukken binnen de gestelde termijn van 5 werkdagen te leveren. Ik krijg binnen een uur antwoord dat het product op voorraad is. Ze nemen echter altijd de gestelde termijn van 5 dagen in acht. WIl je het product binnen 2 dagen dan moet je 10 euro bijleggen. Aangezien ik nog meer dan een week ruimte had om dit cadeau voor mijn vrouw aan te schaffen, besloot ik de gok, want zo voelt het door de andere reviews toch nog, te wagen.
De status van de bestelling blijft echter wat langer dan beloofd op nieuw staan en dan wordt je toch een beetje zenuwachtig. Daarom maar weer een mailtje gestuurd. Men geeft aan een storing te hebben gehad. Kan gebeuren. Ik reply en geef aan te hopen dat de storing verholpen is en dat de camera uiterlijk woensdag geleverd zal worden. Ook nu komt er rap antwoord en geeft met aan dat de bestelling uiterlijk dinsdag hun pakhuis zou moeten verlaten. En dat is ook gebeurd. Iedere belofte is waargemaakt. De dag dat ik de camera thuis krijg blijkt de prijs ook nog eens gedaald te zijn. op de website staat dat alle prijzem met 10% omlaag zijn gegaan. Dat klopt in elk geval niet als je van 516 naar 499 gaat. Het lijtk wel zo als je eerst de van- prijs een stuk omhoog gooit naar 551. Niet eerlijk, zo kan ik het ook. Ik vergeef het ze, ze zijn veruit de goedkoopste.

---

Na het bestellen krijg je bij iedere statusverandering een mailtje.
Daarin wordt duidelijk verteld wat er nog moet gebeuren en dat 5 dagen ook echt 5 dagen is. Eerder hoef je het product niet te verwachten. Hoewel duidelijk, is het qua aantal woorden misschien ook wat teveel. Wat mij betreft mag het kort en bondig. En snel antwoord op een mail is lekker, maar de antwoorden komen wel wat gehaast over.

De doos van de camera zit in een veel te ruime kartonnen doos. Hoewel de camera ook nog degelijk in haar eigen Sony doos zit, voelt het niet prettig dat die doos vrijelijk binnen een andere doos kan ronddansen.

Scorekaart voor Marktkraamkoopjes.nl