Bestellen gaat makkelijk en snel. Dit blijkt ook wel uit de positieve klantbeoordelingen op hun website. Totdat je bestelling afwijkt.
Dan begint de ellende. Ruilen of geld retour is een drama. Ik koop veel online maar zo'n slechte klantcommunicatie heb ik nog nooit meegemaakt. Zij halen hun spullen waarschijnlijk bij Eforchina.com en verkopen dit dan met marge door. Dan kun je dus beter zelf bestellen bij Eforchina.com
Verzending gaat redelijk en product is netjes verpakt. Let wel, ze houden je lekker aan het lijntje als een product niet op voorraad is terwijl deze volgens de website wel voorradig zou moeten zijn. Pas op dus! Want ze zeggen telkens "volgende week" etc. etc. als ze überhaupt al op e-mail reageren.
KlantenserviceLees de klantbeoordelingen maar eens op hun site. Die zijn over het algemeen goed maar betreft dan klanten die wat besteld + snel ontvangen hebben. Dus geen aanspraak op service hebben gemaakt. De negatieve beoordelingen betreft juist het service deel.
Deze winkel is niet telefonisch te bereiken en reageert erg traag of soms helemaal niet op e-mails. Ik gebruikte op een bepaald moment maar een bestelformulier om in contact te komen.
Uiteindelijk heb ik mijn bestelling geannuleerd omdat ze het door mij bestelde product steeds niet konden leveren. Vervolgens heeft het wel ruim 33 dagen geduurd voordat ik mijn geld terugkreeg. Daarbij heb ik wel regelmatig e-mails moeten sturen om ze zover te krijgen.
Kortom, sales oké en aftersales onvoldoende.