Laptops4all

Ik was voor mijn vrouw op zoek naar een 12.1 inch laptopje. Via google al snel uitgekomen bij laptops4all.

Ik heb geen problemen met refurbished laptops omdat voor de dingen die ermee gaan gebeuren (mail, office, internet, foto-opslag) laptops van een jaar oud ruimschoots voldoen.

Via een erg overzichtelijke website besteld waarbij erg eenvoudig extra opties aangevinkt konden worden (geheugenuitbreiding, grotere hd, ander besturingssysteem etc).

Eerst nog gecontroleerd of er telefonisch contact mogelijk was door te bellen met een vraag over de gekozen laptop (lenovo x200s). De telefoon wordt hier nog gewoon opgenomen zonder keuzemenu. Snel, kundig en eerlijk antwoord gekregen op mijn vraag.

Betalen via IDeal, dus de deal was snel afgehandeld. Tot nu toe prima!

Een dag na betaling was de laptop binnen. Uitstekend verpakt.

De (refurbished) laptop bleek een monitor-driverprobleem te hebben (monitor flikkerde met netsnoer aangesloten, zonder adapter waren er geen problemen).

Gebeld met laptops4all. Telefoon werd direct weer opgenomen. Ik mocht zelf de driver updaten of windows7 installeren zonder dat mijn recht op terugsturen zou wegvallen.

Na installatie windows 7 bleek de accu niet meer goed te werken. Of de aansluiting van de accu of laptop zelf niet goed was maakte mij niet uit. Het vertrouwen in dit specifieke exemplaar was weg en ik had geen zin om nog meer problemen op te gaan lossen.

Dus weer gebeld met laptops4all. Er werd weer direct opgenomen. Zonder problemen mocht ik de lenovo terugsturen. Zodra zij de lenovo binnen hadden stuurden ze een 12.1 inch hp elitebook 2530p terug zonder bijbetaling.

Oftewel:
Prima site
Prima prijs
Prima telefonische bereikbaarheid
Prima verzending
Prima aftersales

Jammer van de problemen van die eerste laptop, maar wat mij betreft als bedrijf wel een aanrader.

Scorekaart voor Laptops4all