7 januari een vrieskast besteld, welke zogenaamd op voorraad zou zijn en binnen 2-4 dagen leverbaar, maar na 2 weken nog niks ontvangen. Toen bleek - na dat ik met hen contact had opgenomen - de vrieskast niet meer leverbaar en ik kon mijn geld zogenaamd terug ontvangen. Zij hanteren zogenaamd een betalingstermijn van 30 dagen - wat opzich al achterlijk lang is - gezien de fout aan hun zijde is. Nu 80 dagen later, ongeveer 10 mailtjes en 10 telefoontjes nog steeds geen geld terug ontvangen!!
Ik heb ook via mijn rechtsbijstand geprobeerd mijn geld terug te krijgen, maar dat is mij ook niet gelukt. Verder heb ook ik aangifte bij de politie gedaan wegens internet oplichting. LET OP! Iedereen die dit leest, doe dit ook. De politie zal dan eerder actie ondernemen.
Verder ga ook ik nu iedere bekende site langs om iedereen bekend te maken met dit probleem en te waarschuwen NOOIT iets te bestellen bij Budgethouse. Voor de twijfelaars, google maar eens op de naam!!!
Er wordt gewoon niet geleverd, en er wordt ook geen contact opgenomen met de klant om aan te geven dat een product niet meer leverbaar is.
KlantenserviceProducten die niet leverbaar zijn, maar wel betaald, ondanks dat ze op de website stonden als "op voorraad" of "leverbaar binnen 2-4 dagen" kunnen net zo goed niet op voorraad zijn!
Let op!! achteraf je geld terug vragen heeft geen zin!!! JE KRIJGT JE GELD NIET TERUG !!!