Omdat onze Wii helaas naar z'n grootje ging (grafische chip brandde door) zocht ik voor mijn zoontje een 2e hands wii. Hij speelt er af en toe mee, maar om een nieuwe Wii-U te kopen, ging wat ver en zo'n mini draait gamecube spellen niet meer: de helft van zijn spelletjes ..
Enfin, deze winkel adverteert op marktplaats en had hier bij tweakers nog geen beoordeling. Omdat familie nabij Veghel woont en het totaalbedrag geen 100-en euros is (E 80,-) durfde ik t wel aan om deze shop te kiezen.
Nou, dat heb ik geweten ook. Aangegeven wordt 3-5 werkdagen om het pakketje te versturen, maar dat was diezelfde avond al ;-) daar had ik dus geen rekening mee gehouden: de dag erop was ik er niet... maar goed, dit gaat dus geweldig. De Wii is netjes verpakt in bubbelfolie, de bijbestelde nunchuck en classic controller in bruine enveloppen en compleet met kabeltjes (zonder controllers) wordt de Wii in een Wii doos geleverd.
Zijn er dan minpuntjes: een paar, (heel) kleine
-> De wii werd geleverd met restricties (parental control) er nog op. Gelukkig was de pincode 0000, echter, dit kan dus problemen opleveren -> wellicht een leer voor de volgende keer
-> De wii is geleverd in zijn eigen doos. Dat wil zeggen dat ook de postbezorger kan zien wat er wordt geleverd. Bruin doosje eromheen helpt tegen nieuwsgierige oogjes.
Al met al: hier zal ik zeker vaker bestellen. Ook de spelletjes zijn voor een redelijke tot goedkope prijs te krijgen.
Minpuntje voor het bezorgen: de wii zit in een eigen doos, wel goed dichtgeplakt maar volledig zichtbaar wat het is. Nu is de waarde van een Wii enorm gekelderd, toch niet handig
Minpuntje bij keuze vh bezorgen: Gekozen voor verzekerd verzenden. Krijg ik keurig een track en trace zie ik wel handtekening retour, maar geen verzekerd bedrag (bijv E 200,-). Wellicht omdat de waarde onder de TNT bezorgverzekering zit, maar schrijf dan iets duidelijker op de site -> deze optie is thuisbezorgen (niet bij buren) en handtekening retour...
Tot slot groot pluspunt: van 3-5 werkdagen is het meteen de volgende dag al... Dat is heel erg snel!