Ben deze winkel via Marktplaats tegengekomen toen ik op zoek was naar een goedkope laptop. Voor €200 had ik er een gevonden, een gebruikte zakelijke laptop. Mij best, goed verhaal, dus ik had de laptop besteld.
Verder weinig speciaals te melden over de winkel, behalve dat ik ontdekt heb dat zakelijke laptops toch wel erg prettig zijn, met functies als dockingstation ondersteuning en dergelijke. En dat het prettig is dat je kan kiezen om je laptop wat uit te laten breiden, hoewel dat niet bijster goedkoop is daar.
Ik heb het idee best veel waar voor mijn geld te hebben gekregen.
Ik geef ze een Goed ipv een Zeer goed omdat ze geen speciale dingen hebben gedaan om de laatste ster binnen te trekken, maar er valt verder niks op aan te merken.
Met een dagje of 2 was de laptop binnen. Mooi ingepakt in een saaie doos (niet van HP) tussen 2 platen traagschuim-achtig spul. Daar trof ik de laptop aan met een adapter, that's it. Windows XP was al voorgeïnstalleerd met Open Office en wat andere freeware meuk, maar de installatieCD van Windows XP met de HP drivers ontbrak. Deze had ik nog wel graag willen hebben. Een meevallertje was dat de HDD 120GB bleek te zijn. Ik weet niet of ik dat oorspronkelijk zo op de site stond, maar ik dacht slechts 80GB te hebben.