Budgethouse.nl

Afgelopen Zaterdag een kookplaat besteld omdat de oude kookplaat defect is. Gekozen voor deze winkel omdat ze goedkoop waren, maar ook de plaat op voorraad hadden (bezorgen zou 1-3 werkdagen duren). Volgens de website was hij ook in Zwolle (waar ik woon) op voorraad, dus besteld en direct naar de winkel gegaan.

Het adres in Zwolle blijkt een afhaaladres in een meubelzaak te zijn, waar geen voorraad is. Mij werd aangegeven dat enkele keren per week goederen vanuit Emmen werden aangeleverd en dat deze dan bij hun afgehaald konden worden.

07-03 nog geen bericht ontvangen en dus tel. contact opgenomen met het bedrijf. Wat blijkt..... de kookplaat staat in bestelling bij de leverancier en zodat hij binnen is krijg ik wel bericht! Zelf tijdens dit schrijven geeft hun webshop aan dat het product op voorraad is.

Gelukkig had ik niet vooruit betaald en heb de order direct geannuleerd en ga alsnog snel op zoek naar vervanging.

Als ik de andere reviews nu lees dan lijkt deze webshop een duidelijke startegie te hebben. Zogenaamd alles op voorraad en als klanten eenmaal binnen zijn, zeker als ze betaald hebben, dan wachten 9 van de 10 blijkbaar toch wel af.

Voor mij iig duidelijk.... NOOIT meer iets bestellen.

Scorekaart voor Budgethouse.nl