Voor de 2e keer een PC besteld. Een heel helder bestelproces, erg duidelijk. Je begint met een basis configuratie, en kunt daar wanneer je wilt zelf delen aan toe voegen. Bij deze keuzes wordt automatisch de prijs aangepast, waardoor je erg duidelijk kunt zien hoe het er voorstaat met de prijs. Na het accoord geven van het product, komt de PC, inclusief de specificaties in het winkelmandje te staan. Voor de betaling heb je meerdere opties, hiervoor heb ik gekozen voor vooruitbetaling via een overschrijving.
VerzendingNa ik persoonlijk wat problemen had met het betalen via de bank, kreeg ik direct een verzendbevestiging, met een mailtje van de UPS, hoever het met mijn pakketje zat. Heb zelf het pakketje niet aan kunnen nemen, maar ik kreeg na aflevering direct een mailtje van de UPS, met de handtekening van diegene die thuis was en het pakketje had aangenomen! Top!
KlantenserviceGoede communicatie met betreffe de betaling, daar het bij mij per abuis mis ging, heb ik dit ook uitgelegd in een mailtje naar Pop Electronics, en er werd goed begrip voor getoond. Na de levering had ik nog een aantal vragen over het product, welke uitstekend werden beantwoord.