VerzendingIk heb een iphone 4-1 opladerser besteld deze optijd binnen gehad, maar toen ik het wou testen doet de adapter en de usb kabel het niet. Ik wou de usb kabel uit de adapter verwijderen toen ik dit deed trok ik de voorkant van de usb kabel al kapot. Ik heb een mail gestuurd dat de adapter en de kabels het niet doen. Ik kreeg een reactie terug dat ik het kon terug sturen dit heb ik gedaan. Ik heb gevraagd om mijn geld terug te storten dit was geen optie voor hun (prijsbulkers) ze gingen de adapter en kabel testen en volgens hun werkte het. De kapotte kabel hebben ze vervangen voor een nieuwe, en ik heb het een week later weer binnen gekregen. Weer doet de kabel het niet! opladen niet ondersteund met dit accessoire staat er!! Maar geld terug was geen optie want het werkt proma zogenaamd. De service is zeer slecht en zou www.prijsbulkers.nl ook niemand aanraden
KlantenserviceIk heb een iphone 4-1 opladerser besteld deze optijd binnen gehad, maar toen ik het wou testen doet de adapter en de usb kabel het niet. Ik wou de usb kabel uit de adapter verwijderen toen ik dit deed trok ik de voorkant van de usb kabel al kapot. Ik heb een mail gestuurd dat de adapter en de kabels het niet doen. Ik kreeg een reactie terug dat ik het kon terug sturen dit heb ik gedaan. Ik heb gevraagd om mijn geld terug te storten dit was geen optie voor hun (prijsbulkers) ze gingen de adapter en kabel testen en volgens hun werkte het. De kapotte kabel hebben ze vervangen voor een nieuwe, en ik heb het een week later weer binnen gekregen. Weer doet de kabel het niet! opladen niet ondersteund met dit accessoire staat er!! Maar geld terug was geen optie want het werkt proma zogenaamd. De service is zeer slecht en zou www.prijsbulkers.nl ook niemand aanraden